Followers

Wednesday, 4 September 2013

Meet Samtish Domo’s
Assalammualaikum....

Samtish Domo's? Apa nie? Siapa nie? semua tertnya tanya kan. HAHA.. Actually, Domo's tu gelaran untuk kawan kawan aku. knp Domo's? xde nama lain ke? ntah la. bg aku Domo's tu comel sangat sangat. unik.

Last week, aku telah bertemu janji dengan kawan kawan sekolah menengah aku. Tak ramai pon. Hanya kami bertiga. Aku, Bella dan Zura.

woman in the black.
Sepatutnya Mimi join gathering nie tapi apa kan daya dia tersadai di Jengka menghitung hari menghabiskan diploma beliau. we miss u mimi. really miss u.

Selalunye lokasi kami jumpa dkt Shah Alam. Kumpul dgn Alam Sentral, bowling seround dua, karaoke sampai tiga jam, makan, beli aiskrim dkt McD dan diakhiri dengan lepak tepi tasik. Sounds boring right? tapi bagi kami, itu sangat seronok sbb kitorg dapat spend quality time dengan kawan. Lain orang lain cara diaorang gather kn? yang penting kita happy.



geng specky sekolah dulu.
Susah nak jumpa wajah wajah kesayangan hamba ni. so, bila ada masa laju laju kitorg plan nak jumpa. Hope our next plan nk cuti cuti satu Malaysia jadi. Heee. Thanks Bella dan Zura sebab sudi habiskan masa dengan aku. sayang awookkksss!

si gagah dan si pemalu

Thanks for reading

No comments:

Post a Comment