Followers

Tuesday, 19 March 2013


Me & Friday

Assalammualaikum...

Apa yg menarik nya jumaat di mataku??kedah cutiiiiii !!! Weeeehhuuuu!! super excited rite?HAHA..sape yg xsuka cuti memg xsiuman..HOHOHO..bila cuti,semua bnda aku mlas nk buat..mandi malas..study mals..Cuma makan saja aku tak mals..see?? hihihi..

Ok..ap yang membuatkan jumaat kali nie sgt seronok bg aku..Let me tell the truth..ak bgun pagi terus hambek gmbr! Xsen0noh prngai aku nie kn..nie semua pngaruh rakan sebaya ang taw dak..depa kejut aku terus suruh aku bgambar..aku on ap lg..setuju je lewww..HAHAHA..konon nye nk test apps yg baru Zatil download kn..ang tgk la sndri!! mlas aih nk cter pnjg..


gmbar 1st yg xjadi..



yang nie baru jd..


bersama sama PIKAH




love this!
Thanks for reading



Pizza’ s Mania
Assalammualaikum...

Tajuk nak gempak sajeee..padahal ntah pape..HAHA…Sebenarnya,khamis yg lepas aku dan mereka mereka yang berkenaan telah pergi melantak Domino’s Pizza dkt Jitra..Weeehhhuuuuu!! suka gila aku dpt mlntak pizza..HAHAHA..ini semua gara gara hendak merealisasikn impian PIKAH untuk mlantak pizza..balik je dr meeting NOVAC, Zatil bergegas ambil aku di bilik meeting terus ke tempat kejadian..Kiranya aku pi sana dgn baju kuliah aku la..senang citer ak xmandi la kn..HAHA..selekeh gila prngai aku kn..
Nasib xlari bebudk dkt d0min0's tue..why domino's?? sdngkan jitra tue ad pizza hut jgak..meh cnie akak cter..istimewanya domino's di mata aku..first, sangat2 menepati masa..


tadaaaa....pizza! pizza! see..tepat2 15 minit siap..
we also can choose our own crust..tebal ke nipis ke..ada inti cheese ke..best kan?? lau aku, aku xbrapa gemar yg tebal2..nanti muak..

tgk! xbrapa nk tebal sgtkan..

Lg satu..pizza nya sangat2 la sedap sehingga menjilat siku..aiceceh! melebih lebih nmpk ayat aku nie..tp serius..rasa dia sgt2 sedap..lima bintg h0key!! cuma satu yg aku rasa xberapa nk sy0k la kn..cawan untuk minuman kami xberapa nk gempak..


cawan yg putih nie.. thanks uncle google
tp xpela..mgkin mereka ada sebab tertntu knp bg cawan cenggitu kn..*positive thinking*..apa apa pon..perut nie kenyang jgak..Alhamdulillah!

BTW, masa meeting td..kami ad informal photoshot..tgk la!









Thanks for reading

Friday, 8 March 2013


Gotong dan Royong


Assalammualaikum..

Rindu nye nk update bl0g..da hmpir sebulan stgah..sampai berhabuk habuk blog aku nie..ini semua gara2 assignmnt yg blmbk lmbak walhal baru msuk mggu ketiga sem bermula..merungut pulak anak said nie..0k, can we start it now?? Hihihi..

Pada tggl 6 Mac 2013, pentadbiran dewan penginapan pelajar aku iaitu DPP MISC telah membuat satu pengumumn yg menggemparkn (sila lihat dibawah)



MUHAHAHA…we all ad gotong royong..*xdela gempar mana pengumumn tersebut* + ada senamrobik skali..pagi tue ak bangun penuh keLIATan..mls! cuti kn..mngikut tentatif program start pkol 8 pg tapi biasala kn..8.45 bru kami start..tgk la muka2  xrela mereka semua nie

macam budak sekolah beratur.MUHAHA
Mula2 kitaorg ad sesi senamr0bik..and then trus ke agenda utama iaitu gotong royong..dan tempat yg kami pilih adalah surau..mcm2 aksi masa gotong r0y0ng td.



Anak dara lipat sejadah

haruslah posing

Midah,si tukang sapu

Kak kila dan ira, tukang lap tingkap
Cik Rock, tukang mop


Kila, pmbntu lap tingkap
Nab,tukang sapu



tak smpai nk btulkan arah kiblat

Selesai gotong royong,kami lpak di tgah2 blog menikmati air kelapa fresh beramai ramai smbil bersila



Thanks for reading